martes, 16 de noviembre de 2010

EDUCAT 1X1



El projecte Educat 1x1 es va iniciar al 2009-2010 als instituts d’educació secundària i consisteix en l’aplicació a l’aula de la Pissarra Digital (PDI), la connectivitat Wi-fi i un ordinador portàtil per cada alumne que està financiat pel  Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Els professors han d’adquirir una bona formació per a dur a terme aquest projecte i tenir uns resultats amb èxit. És una manera de despertar les ganes d’aprendre als alumnes i a la vegada també fomentar el treball cooperatiu.

2 comentarios:

  1. Mun germà ha començat aquest any amb aquest model educatiu... A part de tots els problemes tècnics, com era d'esperar (i no han sigut pocs), no m'agrada. Crec que per a adquirir un aprenentatge significatiu i cooperatiu, el menys adient és que cada alumne o alumna es posi davant la seva pantalla.. Les noves tecnologies no són cap problema per a les noves generacions; les poden descobrir a les hores lliures i amb una mica de supervisió per part d'adults.

    ResponderEliminar
  2. No crec que sigui un projecte funcional; l'ordinador és un punt de distracció que podria perjudicar a l'alumnat, en una classe on el número d'alumnes es considerable un sol educador no pot estar pendent de l'us que se li està donant; també veig que pot cridar l'atenció i hagi una major participació i motivació per part dels estudiants i aquesta acabi sent profitosa.

    ResponderEliminar