martes, 16 de noviembre de 2010

CACERES DEL TRESOR


Són activitats didàctiques molt senzilles que utilitzen els docents. Consisteix en un llistat de preguntes que s’han de respondre i també direccions de pàgines web de les quals els nens i nenes han d’extreure les respostes.

També es proposa al final la “Gran Pregunta” sobre un tema en concret que han de trobar la “Gran Solució” a partir de tot el procés realitzat.

L’estructura de les Caceres dels Tresors són:
Capçalera
Introducció
Preguntes
La Gran Pregunta
Recursos d’Internet

A través d’aquestes activitats, els nens i nenes treballaran la cooperació i també descobriran algunes de les seves curiositats. És molt positiu pel fet de treballar conjuntament amb els companys i companyes i també amb les families.

2 comentarios:

  1. Hola Paula! uff... quin munt de visites has rebut no? ja en saps de fer-te publicitat! jaja
    Crec que l'ús de les Caceres del Tresor per realitzar activitats amb els alumnes és una eina molt interessant, ja que te'n surts del tradicional que són les fitxes i els nens poden apendre igual mentre es diverteixen.
    Salutacions, Sílvia!

    ResponderEliminar
  2. crec que està molt bé l'eina aquesta de Caceres del Tresor, va molt bé per a que els nens puguin desarrollar totes les seves capacitats i mostar interés en buscar la solució i resposta a alguna qüestió en concret, això fa que no és deixen la feina a mitges i que és motivin en arribar al final, ja que les eines emprades són bastant alternatives per a nens i mitjanament lúdiques.

    Un bon bloc, sort!!

    ResponderEliminar